Despre noi

Salonul ZERGA de vestimentaţie la comandă s-a deschis pentru a satisface nevoile şi preferinţele celor mai exigenţi clienţi în ceea ce priveşte modul în care aceştia se îmbracă. Vestimentatiile realizate sunt in principal costume barbatesti la comanda, costume pentru miri, costume business, costume casual cat si pentru orice alta ocazie.
Conceptul propus reprezintă o abordare profesională a ideei de vestimentaţie la comandă. Accentul este pus pe calitate, rafinament, cât şi pe relaţia personalizată cu fiecare client în parte.
Primirea clienţilor se face într-o atmosferă plăcută şi intimă. În salonul ZERGA fiecare client beneficează de consiliere profesională cu privire la alegerea materialulu, a modelului cât şi a ţinutei ce îl avantajează cel mai bine. Materialele folosite în confecţionare vestimentaţiilor sunt de cea mai bună calitate, având în compoziţie doar fibre naturale (lână, mătase, caşmir) şi provin de la producători de renume mondial, cum ar fi: Vitale Barberis Canonico, Filati Drago, Loro Peana, etc.
Experienţa de peste 40 de ani a croitorilor noştri face din fiecare vestimentaţie creată în salonul ZERGA o creaţie unică şi de o calitate desăvârşită.